Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• така де..и аз това казвам
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Колеги, може ли да ми дадете точния номер на дебитомера за TS 2.0 98-2000 и става ли някакъв друг.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
        Колеги, може ли да ми дадете точния номер на дебитомера за TS 2.0 98-2000 и става ли някакъв друг.

Каталожен номер: 7516082 Bosch

Оригинален номер: 0280218004, 0280218019, 0280218045
        Last edited by ecotronic; d.m.y г., 18:20.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Каталожен номер: 7516082 Bosch

Оригинален номер: 0280218004, 0280218019, 0280218045
          Благодаря, колега!

Comment

• Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщение
            Опа сега виждам и линк в които има 3 снимки на 3-тата снимка джантите не стават за брембо....
            Познават се по самите болтове...забележете при едните болтовете колко са изпъкнали а при другите са навътре!
            Благодаря колега! Точно тази варненската , която се продава от доста време , съм виждал , че е със стоманени 16" . А полираните съм виждал на доста 2.0 V6 Turbo Super . Явно заради по-изнесените навън кръгове стават на брембо апарати .

Едит : Стоманени джанти 16" стават на 166 ФЛ от опит
            Last edited by RoMeO_156_GTA; d.m.y г., 18:03.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
            Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Колеги, имам проблем с пръскалките на предното стъкло. Моторчето работи, но няма никой на стъклото. Къде по цялата система може да е проблема?

Comment

• Като за начало сипи зимна течност...
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Сипах половин литър вода за проба, утре ще ида да концентрат, че ще замръзне и отиде...

Comment

• Не знам...вярно че в Пазарджик е по-топло ама за тук го дават -10 за сутринта.Ако си само с водица и стане при теб -2 -3 си със спукано казанче.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                      Не знам...вярно че в Пазарджик е по-топло ама за тук го дават -10 за сутринта.Ако си само с водица и стане при теб -2 -3 си със спукано казанче.
                      Колата е в гараж, където не пада под нулата. Утре ще взема течност и ще пробвам да изчистя пръскалките, както е показано тук.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                        Колеги, имам проблем с пръскалките на предното стъкло. Моторчето работи, но няма никой на стъклото. Къде по цялата система може да е проблема?
                        М/у двигателния отсек и пластмасовата кора под чистачките( тази с пръскалките) има наставка на маркуча. Провери там да не се е извадил. Други вариант е да е спукан, запушени пръскалки или да се е извадил маркуча от някоя пръскалка. Сигурен си, че помпичката работи нали?
                        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                        Opel Astra J
                        ex:
                        Alfa Romeo 164 2.5TD
                        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Чува се звук като се опитам да пръскам, би трябвало да работи. Утре ще сваля кората там и ще погледна маркучите.

Comment

• Първата снадка е точно на дългата кора,там където се виждат двете тръби на климатроника,под нея е !Откачи там щуцера(ако така се казва снадката)и виж дали като натиснеш лоста да пръска ще излезне течност,поне да знаеш на къде да търсиш проблема

Comment

• Другото нещо е че ако опитваш на включени фарове и имаш пръскалки на тях може да чуваш тяхната помпичка
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

• Пръскалки на фаровете нямам.
                                Утре ще пиша какво съм сътворил.

Та, за да се стигне до тия пръскалки, трябва да се сваля цялата кора пред предното стъкло, както и чистачките... Абсолютно не ми се занимава да развинтвам клеясали болтове, които после остават половината без резба. Ще си седи водата докато се спука казанчето и тва е...
                                Last edited by Doomguy; d.m.y г., 14:23.

Comment

Working...
                                X